Gratis informatie via SMS naar simkaart 0629336981

Dames kunnen leren doden voordat ze worden gedood https://de.wikipedia.org/wiki/Mordfall_Maria_Ladenburger

Gratis cursus voor dames die grenzen van noodzakelijke verdediging willen kunnen overschrijden, zodra dit het onmiddellijk gevolg is van 1 hevige gemoedsbeweging, tijdens de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding door verdachte criminelen, krachtens lid.2 artikel.41 in het Wetboek van Strafrecht.

www.twitter.com/burgerwachter is sympathisant van : M.I.V.D.                      Van Alkemadelaan 786    Den Haag N.C.T.V.                      Turfmarkt 147                   Den Haag A.I.V.D.                       Europaweg 4                 Zoetermeer F.I.O.D.                       Bernadottelaan 13               Utrecht

Concordia res parvae crescunt

Doelstelling 1.Economisch onderzoek voor leden naar alle opties van financieringen voor de volpension woongroepen in biologische boerderijen

2.Economisch onderzoek voor leden naar alle opties van financieringen voor de professionele studies van www.ou.nl en www.nha.nl.

3.Economisch onderzoek voor leden naar alle opties van financieringen voor de arbeidscontracten in onze notariële stichtingen, alwaar men kans maakt op functie directrice met personeel naar keuze zodra oprichting van een Besloten Vennootschap bewezen levensvatbaar is.

Waarschuwing Smartphone, tablet & laptop kunnen chronisch rug-, nek-, oogziekten, slapeloosheid, depressie en zware burn-out veroorzaken bij iedereen.

Kunstgrasvelden bevatten kankerverwekkende stoffen zoals zink, lood, benzeen, giftige PAK's, polycyclische aromatische koolwaterstof.

Ruim helft van Nederlanders lijdt aan beperking vanwege  bijwerkingen van populaire industriële producten en de verborgen milieuvervuiling dankzij industriële productie.

Legale wapens tegen alle criminele organisaties zijn tabak, gedestilleerde alcohol, industriële voeding etc.

Eet of drink geen voedsel dat was verhit boven 120 graden Celsius doordat dit giftige Acrylamide veroorzaakt in de voeding tijdens het verhitten.

Vestigingen De vestingen zijn gevestigd in natuurgebieden in de Veluwe. Zonder vreemd vermogen gaan stichtingen boerderijen, hotels en bistro's verwerven. Vermogen verkrijgen we door geen dividend uit te keren, die besloten vennootschappen i.o. gaan opleveren in stichtingen.

Aanbeveling Overdag altijd nachtsloten en verborgen camera's aan tegen oplichters, insluipers, rovers, zwartepieten, nepagenten en criminelen in politie-uniform.

Gezonde intelligente honden kunnen uw beveiliger, trainer en psychotherapeut, oftewel  uw beste kameraad wordenMinimaal dagelijks viermaal halfuur buiten wandelen et c. Liggen = gezonder dan zitten. Dagelijks maximaal 4 uren zitten & lig maximaal 12 uren.

Staand werken bij externe monitor, toetsenbord & muis op ooghoogte en op 1 meter afstand is gezonder dan zitten. Binnen 1 kwartaal went men hieraan via een  balansbord. Daarna gaat dit prettig voelen.

Eet uitsluitend onbewerkt biologisch vers voedsel zonder toevoegingen voor 1 Paleo dieet = afwisselend biologisch groente, fruit, vis,  vlees, ei, noten, cacao, etc.   Drink uitsluitend water, al dan niet gemend met biologische wijn of met zelfgemaakt sap. Vruchtvlees direct opeten. Stoof uw voedsel met water zonder olie, boter, et cetera.

Gebruik altijd pannen van rvs, gietijzer, titanium of glas zonder 1 antiaanbaklaag en dus geen pan van plastic, aluminium of siliconen.

Organisatie Participanten moeten klinisch somatisch & geestelijk gezond zijn omdat we alleen mensen gratis trainen die ooit anderen zouden kunnen gaan trainen. Voor onze participanten zijn verboden consumpties tabak, drug, synthetische medicatie, gedestilleerde alcohol en industriële levensmiddelen.

Bedrijfsplan
1.KVK.60858796 Stichting Dutch Human Rights biedt aan onze participanten volledig gratis volpension sociëteit i.o.

Tegenprestatie is het legaal vrijwilligerswerk verrichten voor stichting kvk60858796, kvk60881755, kvk60935162.

2. KVK.60881755 Stichting Voluntary Operational Intelligence biedt aan onze participanten gratis verplicht :

Praktijktraining Krav-Maga; Conditie- en krachttraining;
Paleolithicum voedseldieet;

Herdershonden begeleiding; Rode Kruis EHBO uitgebreid; Survival in natuur en steden;
Luchtvaartuigen onbemand; Enzovoorts, et cetera.

3. KVK.60935162 Stichting Human Capital Defence biedt aan participanten kans om met uw eigen bedrijfsplan veilig te experimenteren. Zodra het netto winst gaat genereren, krijgt men kans op contract functie directrice.

Curriculum vitae van de projectleider

Profiel : atheïst, 183cm-78kg, hoog-opgeleid, genetisch-gezond, heteroseksueel-vrijgezel

Medisch : zonder allergie, goede conditie & gezichtsvermogen, Nederlandse-voorouders

Zakelijk : zonder geldschuld & zonder strafrechtelijke veroordeling, zonder problemen

2014-2018 gratis bestuursvoorzitter van de Stichting Dutch Human Rights - KvK.60858796

2014-2018 gratis bestuursvoorzitter van Stichting Human Capital Defence - KvK.60935162

2014-2018 gratis bestuursvoorzitter St. Voluntary Operational Intelligence - KvK.60881755

Open sollicitant functie : gratis conditie trainer voor strafrechter juffrouw M.C.Gerritsen

Open sollicitant functie : gratis adviseur voor inlichtingen- & veiligheidsdiensten in de E.U.

Open sollicitant functie : gratis commissaris voor milieuvriendelijke besloten vennootschappen

Officieel in Nederland geestelijk gezond verklaard door erkende psychiaters in 2007 & 2017